Hemleverans allt vanligare

Att beställa mat och dryck online och få det hemlevererat blir allt vanligare. Allt från färdiga matkassar och bunkring av storpack till alkoholhaltiga drycker går idag att få levererat hela vägen hem till dörren. Bekvämt, tycker många svenskar, som gärna bockar av veckans matshopping framför datorn istället för att trängas på en stormarknad.

Beställa hem alkohol

Idag kan man enkelt beställa vin med hemleverans istället för att behöva släpa hem tunga flaskor från systembolaget. Priserna är liknande butikspriset, ibland till och med bättre. Hos vinoteket finns ett stort utbud av olika viner. Dessutom kan man välja att prenumerera på olika viner som är utvalda av deras egna experter. Perfekt för den som känner sig äventyrlig och gillar att bli överraskad.

Färdiga matkassar online

Nästan alla butiker som säljer dagligvaror och mat online erbjuder även färdiga matkassar. Upplägget kan variera men grundtanken är att man fyller i hur många personer som bor i hushållet samt vissa matpreferenser. Sedan får man varje vecka en kasse fylld med alla ingredienser för att laga måltider för hela veckan.

Detta är perfekt såväl för familjen som singelhushållet. Man slipper den där tråkiga diskussionen om vad man ska äta, då hela veckans matsedel är klar och bestämd från start.

Ett tips är att välja för fler personer än man egentligen är, så man kan passa på att laga lite extra till lunchlådorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *